Panasonic Aquarea hőszivattyú telepítés, beüzemelés

+36 70 546 60 26 info@aquarea.hu

Aquarea hőszivattyú

Aquarea Aquarea Aquarea Aquarea
A világon egyedülállóan 100%-os megmaradó hoszivattyús futési teljesítmény a legszélsoségesebb -15 fokos külso homérsékletnél is, kiegészíto futopatron használata nélkül, egyedüli módon és azonos gyártótól..., egy teljesen gyári és komplett, készre szerelt hoszivattyú termékben, csak is kizárólag a Panasonictól.       Panasonic Aquarea T-CAP (Total Capacity).       Akár 5.06-os COP (német TÜV mérése alapján)

Hőszivattyú telepítés

Minden esetben vállaljuk a megvásárolt Panasonic Aquarea hőszivattyú berendezések kalorikus (hűtőköri) telepítését, függetlenül a telepítési hely földrajzi távolságától.

Komplett és teljeskörű gépészeti kivitelezést is vállalunk egyedi esetben, amelynél nagy szakmai alapossággal és tapasztalattal járunk el, legyen szó akár egy meglévő, vagy akár egy új építési ingatlanról.


FŰTÉS HŐSZIVATTYÚVAL akár a meglévő radiátoros rendszeren keresztül is lehetséges, mindenféle egyéb költséges átalakítás nélkül (elengedhetetlen a szakszerűen kivitelezett átmosatása az egész meglévő fűtési rendszeren). Tévhit, hogy csak korszerűbb padló vagy fal és mennyezet fűtés (35/30 vízlépcsős alacsony vízhőmérsékletű rendszer) alkalmas a hőszivattyúval való fűtésre, ugyanis a gázszámlánk költsége ca. 50%-al lesz kevesebb villanyban, ha hőszivattyúra térünk át a fűtés tekintetében. Természetesen a legkiválóbb és legalacsonyabb költségű fűtés a padló vagy fal és a mennyezet fűtési rendszer kiépítésével érhető el, így egy új építésű ingatlannál sosem ajánlott a ma már korszerűtlennek bizonyuló radiátoros rendszert választani. Ne engedjünk az interneten tévelygő (és néhány szakmabéli "meggyőződésének" köszönhetően) vélemények szerinti "lebegő por" , mint a padlófűtés "hátrányainak" hallott képzeteknek, amelyre való hivatkozással sajnos gyakran találkozunk az árajánlatkérések során az ügyfeleinktől, melyeknél sokszor visszafordíthatatlanul hívő "meggyőződéssel" választják a félrevezetett és rosszul informált ügyfelek az életen át tartó magasabb fűtési költségeket a radiátor beépítése mellett pl. a hálószobákban... Por eleve csak ott van, ahol nem takarítanak megfelelően, de a radiátorunk is teleszívja magát porral (emiatt láthatunk magasabb hőmérsékleten működő radiátoroknál, ahol kevésbé festik újra a falakat a radiátor felett közvetlenül egy koszosabb "beégett" porréteget a falon), és ezt jól tudják a takaros háziasszonyok. Ráadásul a radiátortól messzebb, a szoba legtávolabbi részén, sosem azonosak a hőmérsékletek, nem úgy mint a korszerű padló, vagy falfűtés-mennyezet fűtés rendszereknél, ahol az egész fűtött lakásunk minden szegletében azonosak lesznek a hőmérsékletek, ezáltal a komfortérzetünk is egészen más és magasabb szintre emelkedik. Ki szeretné, ha húzna a lábához a hideg egy radiátoros rendszernél? Emiatt létezik a radiátorhoz való kucorgásunk is, de a látványkandalló is ide tartozik, ha a látvány melegét elvileg "kivesszük" a képletből, mert jól esik a meleghez húzódni egy hideg téli estén. A padlófűtésnek is van ehhez fogható hatása, mert sosem húz a hideg és akár papucs nélkül, zokniban is jól esik otthon lenni, akár egész nap..., mert búcsút mondhatunk a lábfázásnak!
 
HASZNÁLATI MELEGVÍZ KÉSZÍTÉS (HMV) esetén a Panasonic gyári tartályokkal együtt szállítjuk az Aquarea hőszivattyúkat, 7 év (inox tartályra 10 év, míg az elektromos kiegészítőkre 2 év) gyári Panasonic garanciával, amely HMV tartályokhoz minden esetben adjuk a Honeywell 3 járatú váltószelepet+szelep mozgató motort, a CZ-TK1 Panasonic Aquarea HMV tartály hőmérsékleti jeladót, a 3kW-os elektromos fűtőbetétet (amely a HMV tartályban lévő víz fertőtlenítéséhez -sterilizálásához -legionella baktériumok elpusztításához elengedhetetlenül fontos, amelynek a vezérlését a hőszivattyúhoz integrált vezérlő egységbe programozott elektronika szabályozza úgy, hogy 55 fokig hőszivattyús üzemben fűti fel a tartályt -kivéve a HT hőszivattyú, amely 65 fokig fűti fel-, de a fűtőbetét fűti tovább a 65-70 fokon elpusztuló legionella okán, amellyel csak egy hosszabb, több napos pangáskor kell csak számítanunk). A Panasonic gyári HMV tartály a benne lévő fűtőszál miatt, egy esetleges műszaki hiba okán, akár egy elektromos bojlerként is tud üzemelni, így nem maradunk használati melegvíz nélkül (az Aquarea hőszivattyú a beltéri egységben lévő kiegészítő elektromos fűtőbetéttel is tud használati meleg vizet készíteni a HMV tartályban lévő hőcserélőn keresztül).

HŰTÉS HŐSZIVATTYÚVAL Minden Aquarea hőszivattyú típus -kivéve a HT magas vízhőmérsékletű (akár 65 fokos víz)- tud hűteni is, de ez esetben gondoskodni kell a hideg víz okozta páralecsapódás megelőzéséről a fűtési csövek párazáró szigeteléséről. Radiátorokon, vagy a padlófűtésen hűteni nem lehetséges, legalább is semmiképp sem gazdaságos, helyette a fal, vagy mennyezeti hűtő-fűtő rendszer, vagy fan-coil egységek kiépítését javasoljuk. A hűtött tér, a fal vagy mennyezet hűtéssel, egy hideg pincéhez hasonlatos..., legalább is érzetre, ugyanis nincs huzathatás, mint a fali split klímánál. Mindenhol egyformán hűs a levegő, ami az egyik legkomfortosabb gépészeti megoldás és még a klímára érzékeny, allergiás embereknek is kiemelkedő érzetet és komfortot nyújt. A hűtést is lehet szekcionálni, ha a helyiségenkénti szobatermosztátos vezérlés kiépítése mellett döntünk.
 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web:  www.aquarea.hu
 
 
Vissza az oldal tetejére

Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyús fűtés telepítése, beüzemelése.

Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? Ajánlatot kérek
Díjmentes visszahívás:
Aquarea referencia
Aquarea T-CAP hőszivattyúhőszivattyú a lépcső alatthőszivattyú beltéri egység a későbbi előszoba szekrénybe telepítvehőszivattyú időjárás elleni védelmehőszivattyú puffertartállyalhőszivattyú telepítésehőszivattyús fűtésPanasonic 7kw-os hőszivattyúPanasonic All in One hőszivattyúPanasonic hőszivattyú kültéri egység elhelyezése
<b>Aquarea 3kw </b>1.110.000 Ft<b>tartóállvány </b>49.600 Ft<b>T-CAP 9kw 1f </b>1.645.000 Ft<b>100 literes puffer </b>160.000 Ft<b>hűtőpuffer 200 liter </b>194.000 Ft<b>fűtési puffer 1000 L </b>184.000 Ft<b>fűtési puffer 200L </b>92.000 Ft<b> HMV váltószelep </b>44.500 Ft<b>150L-es HMV tartály </b>199.000 Ft<b>HMV 200  </b>301.000 Ft
+36 70 546 60 26 info@aquarea.hu aquarea