Panasonic történelem

+36 70 546 60 26 info@aquarea.hu

Aquarea hőszivattyú

Aquarea Aquarea Aquarea Aquarea
A világon egyedülállóan 100%-os megmaradó hoszivattyús futési teljesítmény a legszélsoségesebb -15 fokos külso homérsékletnél is, kiegészíto futopatron használata nélkül, egyedüli módon és azonos gyártótól..., egy teljesen gyári és komplett, készre szerelt hoszivattyú termékben, csak is kizárólag a Panasonictól.       Panasonic Aquarea T-CAP (Total Capacity).       Akár 5.06-os COP (német TÜV mérése alapján)

Panasonic történelem

 A 100 éves tapasztalatnak köszönhetően, a világ több mint 120 ország kiszolgálásával a Panasonic kétség kívül a légkondicionáló szektor egyik vezető vállalata

 

1918  Megalakul a Matsushita Electric Industrial Co., Ltd, melyet később Panasonic néven ismer meg a világ

1936  Megjelenik a piacon az első asztali Panasonic ventilátor

1958  Megjelenik az első Panasonic lakossági klímaberendezés

1973 Megjelenik az első Panasonic levegő-víz hőszivattyú berendezés Japánban.

1975  A Panasonic lett Európa első légkondicionáló vállalata Japánban.

 

 

91 539 szabadalom, több mint 200 millió kompresszor, 294 gyáregység világszerte

A Panasonic vállalat világelső az innováció terén is: vásárlói életminőségének javítása érdekében több mint 91 539 technológiai fejlesztési szabadalmat jegyeztetett be. Sőt mi több, a Panasonic elkötelezte magát amellett, hogy piacvezető szerepét továbbra is megőrzi. A Panasonic-nak világszerte 294 gyáregysége működik, melyekben a mai napig összesen több mint 200 millió kompresszort gyártottak le. A Panasonic hőszivattyúk kiemelkedő minőséget képviselnek. A Panasonic mindig is törekedett a tökéletességre, ennek köszönhetően tett szert nemzetközi szintű piacvezető szerepére a lakóingatlanok, közepes méretű épületek (irodák, éttermek) és ipari méretű épületek fűtő- és hűtőrendszer megoldásai terén. A Panasonic rendszerei maximális hatékonyságot biztosítanak, a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat is teljesítik, és megfelelnek napjaink legkorszerűbb építészeti követelményeinek is. A Panasonic tisztában van azzal, hogy mekkora felelősség fűtő- és hűtőrendszereket kialakítani. A Panasonic célja, hogy fűtés és hűtés terén a legjobb megoldásokat nyújtsa Önnek.

 

PANASONIC történelem

A közel 100 éves Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozódugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek. 1933-ra már több mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszületett a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét, mára világszerte élen jár a széleskörű fogyasztói, üzleti és ipari szükségleteket kielégítő elektronikus termékek fejlesztésében és gyártásában. Összesen 328 000 alkalmazottal rendelkezik, termékeinek száma pedig meghaladja a tizenötezret. A történet, mint minden nagy cégnél, kicsiben kezdődött. Nagyon kicsiben, ugyanis a világcéggé vált társulás családi vállalkozásként kezdte Osakában. Alapítása egy jó üzleti érzékkel megáldott, 24 éves japán fiatalembernek, Konosuke Matsushitának volt köszönhető. A Matsushita Elektromos Berendezés Üzem a család kétszintes házának földszintjén kezdte meg működését, és az alapítóval együtt fél tucat alkalmazottja közt tudhatta Konosuke ifjú feleségét és tizenéves sógorát is. Az első termékek saját fejlesztésű konnektorok és elosztók voltak, melyek alacsony árukkal és jó minőségükkel egyre gyakoribb megrendeléseket hoztak. A gyorsan gyarapodó cég alig egy éven belül már 20 alkalmazottal rendelkezett. Tudjon meg többet a Panasonic történetéről:www.panasonic.com/hu/corporate/vallalati-profil.html

 

Panasonic Europe Ltd.

A Panasonic több mint 35 európai és FÁK közösségbeli országban tevékenykedik. A társaság székhelye az egyesült királyságbeli Bracknellben található, a marketing, értékesítési és egyéb műveletek irányítása pedig Németországban, Wiesbadenben zajlik.
A társaság Európában és a FÁK országaiban több mint 11.000 munkavállalót foglalkoztat, többek között az értékesítés, a marketing, az előállítás, a tervezés és az életmódkutatás, valamint a kutatási-fejlesztési tevékenység és a különböző cégeknek nyújtandó támogatás területén. A társaság európai üzleti tevékenysége 1962-ben, az első értékesítési iroda Hamburgban, Németországban történő létrehozásával vette kezdetét.

 

Fűtés és hűtés

A Panasonic Home Appliances Europe vezető otthoni fűtő- és hűtőrendszereket gyártó vállalata. A piaci részesedést tekintve a Panasonic Európában az első számú otthonirendszereket, Spanyolországban az első számú otthoni fűtő- és hűtőrendszereket, illetve az északi országokban az első számú fűtőrendszereket gyártó vállalat. A Panasonic komoly összeget fektet a kutatás-fejlesztésbe, és jelentős design-, gyártó- és képzőközpontokat tart fenn Európa-szerte. A folyamatos növekedési stratégia részeként a Panasonic Németországban, Langenben új K&F központot nyitott. A központ olyan termékek kifejlesztésén dolgozik, melyek mind az európai fogyasztói igényeknek, mind a törvényi előírásoknak megfelelnek.

 

A Panasonic Marketing Europe GmbH Sout-East Europe Fióktelep története

A Panasonic Magyarország Kft.-t 1994-ben alapították. Az azóta eltelt időszakban a cég egyenletesen fejlődött. 2007 jelentős változást hozott a cég életében: ekkor vált a 10 országot felölelő régió központjává, továbbá teljes felelősséget kapott a szórakoztató-elektronikai eszközök értékesítésének területén. 2010. július 1-jén a cég neve Panasonic Marketing Europe GmbH South-East Europe Branch Office-ra változott. Két évvel később, 2012. április 1-jén, Románia is csatlakozott a régióhoz, és a szervezet központját még ugyanebben az évben, a hatékonyság növelése céljából, Csehországba helyezték át.

 

Tianjin Öko város: A Panasonic részt vesz egy Kína és Szingapúr által indított kísérleti projektben, hogy együtt alkothassák meg a Pekingtől 150 km-re, Tianjin központjától 40 km-re fekvő Tianjin Öko-várost. A várost úgy alakították ki, hogy működése praktikus és mérhető legyen, és akár további városokat is kialakíthassanak ugyanezen a módon. Az Öko-város kifejezi mindkét ország környezetvédelem, erőforrás és energiatakarékosság, valamint a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségét, és példaként szolgál Kína más városainak a fenntartható fejlődés szempontjából. 2020-ra körülbelül 30 négyzetkilométernyi városrész készül el, mely 400 000 lakost lesz képes befogadni.

Fenntartható Fujitsawa intelligens város: A Panasonic a Tokiótól 50 km-re nyugatra fekvő Fujisawa városban található korábbi gyártelepét intelligens várossá alakítja, melyben felhasználja zöld ötletein alapuló szolgáltatásait és energiarendszereit, a zöld életmód szolgálatában. A Panasonic nyolc másik vállalattal dolgozik együtt a projektben, hogy létrehozzák, és innovatív, intelligens várossá alakítsák Fujisawát. A fejlesztő, gyártó és szolgáltató cégek szoros együttműködésben dolgoznak majd a projekt minden fázisa alatt, a tervezéstől kezdve egészen az 1000 háztartást számláló, több mint 19 hektáron elterülő város üzemeltetéséig. Az otthonokat a Panasonic legújabb energiatermelő, -tároló és energiamenedzsment rendszereivel fogják felszerelni. A házak teljesen önfenntartók lesznek, az energiát napelemekből és üzemanyagcellákból nyerik, melyet lítiumion-akkumulátorokban tárolnak majd. Az alacsony energiaigényű világítás, légkondicionálás és háztartási gépek egy számítógépes rendszer segítségével összeköttetésben állnak, a televíziókat és számítógépeket az energiafogyasztás és a megtakarítási tippek kijelzésére használják majd.

 

 

Hőszivattyús fűtés Kft.
Panasonic hőszivattyú bemutatóterem

2890 Tata, Újvilág utca 23.
Mobil:  +36202782732 (aquarea)
Mobil:  +36302782732 (aquarea)
Mobil:  +36702782732 (aquarea)
Web:  www.aquarea.hu
Vissza az oldal tetejére

Az első Panasonic hőszivattyú 1973-ban jelent meg Japánban.

Ajánlatkérés Jobb árakat szeretne, pontosan arra, amire szüksége van? Ajánlatot kérek
Díjmentes visszahívás:
Aquarea referencia
Aquarea T-CAP hőszivattyúhőszivattyú a lépcső alatthőszivattyú beltéri egység a későbbi előszoba szekrénybe telepítvehőszivattyú időjárás elleni védelmehőszivattyú puffertartállyalhőszivattyú telepítésehőszivattyús fűtésPanasonic 7kw-os hőszivattyúPanasonic All in One hőszivattyúPanasonic hőszivattyú kültéri egység elhelyezése
<b>Aquarea 3kw </b>1.110.000 Ft<b>tartóállvány </b>49.600 Ft<b>T-CAP 9kw 1f </b>1.645.000 Ft<b>100 literes puffer </b>160.000 Ft<b>hűtőpuffer 200 liter </b>194.000 Ft<b>fűtési puffer 1000 L </b>184.000 Ft<b>fűtési puffer 200L </b>92.000 Ft<b>WBHN240SJ25 napelem </b>105.000 Ft<b> HMV váltószelep </b>44.500 Ft<b>150L-es HMV tartály </b>0 Ft<b>HMV 200  </b>301.000 Ft
+36 70 546 60 26 info@aquarea.hu aquarea